Madeleine

partej leverpastej

Kategori: mitt liv

Ikväll ska det klubbas! Det var längesedan sist, det blir inte så mycket av det i Svalöv. Men FÖRST - förfest hos Mallan Brallan.

Yeeee.
Ha en bra kväll.

Hem fula hem

Kategori: mitt liv

Nu är jag hemma igen, det var lite tråkigt. Jag möttes av lågtryck och ful aritektur. I Paris var det minsann annorlunda... Men jag kommer tillbaka, Frankrike. Det gör jag!

Vi hade några fantastiska dagar i Paris. Jag har ätit på tok för mycket baguetter, sett Eiffeltornet, varit uppe på Triumfbågen, sprungit in i en filminspelning, sett Mona Lisa och andra kända verk, shoppat, åkt båt på Seine, promenerat på kullersten, varit uppe i högsta tornet på Notre Dame, ätit franska bakverk, sett Moulin Rouge och andra fantastiska monument.

En lyckad resa, med andra ord!

Bilder: (Del 1)

butiker, baguetter och baskrar

Kategori: mitt liv



Enfin!
Maintenant, je pars pour Paris.

Au revoir la Suéde!

kiss kiss bang bang

Kategori: mitt liv

jag kan lura dig vart jag vill

Kategori: mitt liv

Idag var Bella och jag i Göteborg på sci-fi mässa. Farbror Ulf var också med. Dom är riktiga nördar när det gäller sånt där! För mig var det första gången jag besökte mässan men det var intressant. Lite kändis-spotting fick jag i form av Anders Bagge som var där med sin son. Dessutom träffade jag Joe Flanigan från Stargate Atlantis, jag var lite förälskad i honom för några år sedan.

låt mig presentera en av alla mina stjärnor

Kategori: mitt liv



(från Hannas projektuppspel i veckan)

Hanna B är en fantastisk vän/låtskrivare/musiker som jag beundrar väldigt mycket.
Min lärka,

DU
ÄR
BÄST!

pomdelipompom

Kategori: mitt liv

Nu är jag hemma på påsklov, pappa hämtade mig på Fridhem i lördags (gulliga han). Det har varit några spännande veckor fyllda av repetitioner, scenografi-snack, producentmöten, afrikansk dans, ljuskurs, fester, cykelturer, föreställningar och andra äventyr!