Madeleine

googlefacebooktwitterskypeaftonbladet

Kategori: mitt liv

VARNING:
Internet är beroendeframkallande och kan orsaka en bristande kontakt med verkligheten. Bör användas på egen risk. Misstänker du att du är beroende bör du genast stänga av din dator och låta den vila i några dagar.



Jag måste medge att jag trivs väldigt bra utan dator, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Förr i tiden var datorn min starkaste drog och jag kunde sitta fastklistrad framför den där brummande apparaten i t-i-m-m-a-r. Men mitt beslut om att inte ta med mig en dator ner till skolan var fenomenalt. Dom timmarna jag brukade sitta vid datorn lägger jag på annat. Som...att...umgås, promenera eller läsa.

Nu sitter jag vid Elins dator och kan inte låta bli att njuta av surfa runt bland alla spännande hemsidor. Att sitta vid datorn då och då är för mig en lyx och något jag kan unna mig ibland. Internet är som med godis - det är gott i små mängder!

Varför sitter jag då vid den här brummande apparaten? Jag tänkte bara lägga några visdomsord och berätta vad som pågår. I skolan (och utanför) jobbar vi med vårt musikteater-projekt som har premiär på fredag. Temat är som jag tidigare nämnde tåg, vilket är väldigt kul. Vår föreställning kommer att vara väldigt, låt mig säga, lekfull där vi gör narr av såpor som Rederiet, Andra Avenyn, Glamour m.fl. Två konduktörer har en kärleksaffär bakom ryggen på chefen och det blir dålig stämning på tåget när räkmackorna i bistron försvinner.
Repetitionerna flyter på bra och pusselbitarna börjar falla på plats. Det är bara att tuta och köra! :)


puss och hej leverpastej

Kategori: mitt liv

blod är tjockare än vatten

Kategori: mitt liv

Jag älskar dig.

spara & publicera

Kategori: mitt liv

Här kommer en till bild som jag tog när jag var i Stockholm.
Kunde inte hålla tassarna borta ifrån "spara & publicera"-knappen. Sandra är så bildskön!



Rekommenderas: Kulturhusets gulaschsoppa med creme fraiche

stjärnklart självklart såklart

Kategori: mitt liv

Sista dagen i Borås har spenderats i Knalleland med mammsen och syrran. Hittade massa fina saker i härliga mönster. Det blev också en ny parfym från mister Jimmy Choo!


I'm sexy and I know it

Kategori: mitt liv

Kakaomask... mmm!

nytt nytt nytt

Kategori: mitt liv

Jag hade mitt livs bästa nyårsafton. Den var så bra! Efter en kort visit i lägenheten begav sig Nina, jag, Bella, Sarah och Wayra till Lukas där vi åt mat och hade sällskapslekar. Tolvslaget firades ute på Stockholms gator, där vi tittade på de maffiga raketerna och det var så fruktansvärt vackert. Gick på fest, träffade Micke och fortsatte att festa fram till morgonkvisten. What a night. M-h-m!

Jag kom hem från Stockholm igår, i söndags träffade jag Sandra (fina, fina, Sandra) och sov där i två nätter. Vi gick runt på stan och tittade på teater på kvällen. Vi såg generalrepetitionen av Tjechovs pjäs "Lycka" på Stockholms Stadsteater. Det var den längsta pjäsen jag någonsin har sett! Mina knän ömmade.

Nu är jag som sagt tillbaka i Borås och ska ta det lugnt innan min avfärd på lördag. Ikväll ska jag och familjen gå på en lägenhetsvisning och sedan tänkte jag träffa en saknad vän.

God fortsättning!



Första bilden på 2012 var en suddig men glad en på Nina!